Glennis Grace neemt drastisch besluit: Afscheidsliedje speciaal voor haar volgers😲😱

Eerder dit jaar was zangeres Glennis Grace toch wel behoorlijk groot nieuws. Dit vanwege haar bezoekje aan supermarkt Jumbo.

De zangeres zou in de supermarkt behoorlijk hebben huisgehouden, samen met de door haar opgetrommelde vriendjes.

Deze actie van haar is haar duur komen te staan en er is dan ook niets meer van haar veelbelovende carrière over.

Bijna geen enkel bedrijf of organisatie wil nog een samenwerking met haar aangaan en bekend en onbekend Nederland lijkt afstand van haar te nemen.

Fred van Leer haalde haar zonder pardon uit zijn show en tevens gingen de concerten van de Ladies of Soul ook niet meer door.

Glennis plaatste op haar Instagram-account een videoboodschap waarin zij excuses maakte voor haar gedrag, echter was er bijna niemand van onder de indruk.

Meerdere malen heeft de zangeres zich verbijsterd uitgesproken hoe hard ze wel niet wordt aangepakt door haar collega’s en het Nederlandse publiek.

Toch besloot de zangeres door te gaan met haar ‘clubtour’. Een aantal maanden lang stond de zangeres op verschillende kleinere podia.

Diverse juicekanalen hielden alles nauwlettend in de gaten en concludeerde dat vaak de helft van de zaal nog niet gevuld was met mensen.

Het is dan ook al tijden stil rondom Glennis, echter is zij wel ontzettend druk geweest. Gisteren heeft Glennis namelijk haar volledige Instagram leeg geveegd.

Alle foto’s met vrienden en collega-artiesten die op haar Instagram stonden zijn verdwenen. Haar Instagram-account is vrijwel leeg.

Uiteraard wordt hier volop over gespeculeerd en gaat men er van uit dat de zangeres er klaar mee is en wellicht iets anders wil gaan doen. Wel zong ze nog een soort afscheidsliedje voor haar volgers. 

Over de auteur

Scroll naar boven