Peter Gillis is niet dom! Dit is de reden waarom Nicol hem nooit zal verlaten!😣😯

De relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers ligt momenteel onder een vergrootglas. Als de verhalen kloppen, waarom verlaat Nicol Peter dan niet?

Peter en Nicol ontkennen de geruchten van een m!shandeling en doen of alles koek en ei is. Momenteel genieten ze samen van een vakantie met de camper in Spanje.

De ex-zager van Nicol liet weten dat het wél waar is. ,,Hij zei: Peter heeft wel degelijk vastgezeten een nacht en Nicol is wel degelijk degene die m!shandeld zou zijn”, vertelde Rob Goossens in RTL Boulevard.

Nicol wordt vanaf het begin al een ‘golddigger’ genoemd. Sinds ze een relatie heeft met Peter geniet ze van al het luxe dat ze zich maar kan wensen.

,,Ze is alleen op een huwelijk en geld uit… Ze is afkomstig uit een gezin dat geen cent te makken heeft en dat heeft ze zelf ook nooit gehad”, schrijft iemand op Instagram.

,,Als Peter jou buiten flikkert kan je bij de ah achter de kassa gaan zitten.”

Volgens Rob is dat dan ook de reden waarom Nicol gewoon bij Peter blijft. Afscheid nemen van haar luxe leven wil ze niet.

,,Peter is zo slim geweest om te zorgen dat alle luxe die zij in haar leven heeft op zijn naam staat, onder andere het appartement van haar moeder in Spanje”, aldus Rob.

Eerder liet Nicol in Beau Monde al weten dat een huwelijksaanzoek haar ‘grootste wens’ is. ,,Hij heeft een paar keer gekscherend gezegd dat er in het kasteel een kapel zit en dat we daar kunnen trouwen.”

Scroll naar boven