Vrouw Rene van der Gijp is woest en gaat achter de schermen confrontatie aan met journalist

Vrouw Rene van der Gijp is woest en gaat achter de schermen confrontatie aan met journalist

De echtgenote van René van der Gijp, Minouche van der Gijp, staat bekend om haar uitgesproken politieke meningen en plaatst regelmatig content op haar Instagram Stories die pro-Palestina zijn en kritiek uiten op Israël.

Tijdens een recent incident was Minouche betrokken bij een discussie met een journalist van De Telegraaf.

Dit voorval vond plaats tijdens een evenement in de Ziggo Dome, waar de cast van Vandaag Inside was.Hun show werd gepresenteerd.

In plaats van het feest te vieren, koos Minouche ervoor om achter de schermen de confrontatie aan te gaan.

Minouche uitte haar bezorgdheid over de manier waarop Nederlandse media verslag doen van het conflict in Gaza.

ZeOp Instagram deelde ze haar perspectief: “Gisteren sprak ik met een journalist van De Telegraaf over de beperkte berichtgeving rondom Gaza. Het lijkt alsof je moet zoeken naar informatie over dit conflict.”

Ze uitte haar teleurstelling over wat zij ziet als een pro-Israëlische houding van de journalist, die naar haar mening schokkende opmerkingen maakte.

Minouche’s kritiek spitst zich toe op wat zij als beperkte en eenzijdige berichtgeving van de Nederlandse pers beschouwt.


In haar boodschap legt ze de nadruk op de ernst van de situatie in Gaza, met name het leed van kinderen, en vraagt ze zich af waarom dit onderwerp niet meer aandacht krijgt in de media.


Ze sluit af met een oproep aan haar volgers om kritisch na te denken over hun nieuwsbronnen: “Is het niet tijd dat we onze nieuwsbronnen heroverwegen?”


”Overweeg het opnieuw abonneren op de Telegraaf vanwege het gebrek aan diepgaande verslaggeving,” stelde iemand voor.


Scroll naar boven