Angstaanjagende momenten voor Bobbi Eden: ‘Met spoed moest alles eruit’

Angstaanjagende momenten voor Bobbi Eden: ‘Met spoed moest alles eruit’

Bobbi Eden, voormalig p0rnoster, deelde haar ervaringen met de angst voor de d00d in een openhartig gesprek in het EO-programma ‘De Kist’.

Presentator Kefah Allush luisterde naar Bobbi’s verhalen over momenten waarop ze zich dicht bij de dood waande, waaronder twee keer een hersenvliesontsteking en een recente gezondheidsschrik gerelateerd aan borstproblemen.

Roddelpraat confronteert echtgenoot van BNer die vreemdgaat met Nicol Kremers.

Bobbi herinnertEen jaar geleden maakte ze een incident mee waarbij ze een borstontsteking kreeg nadat ze COVID-19 had opgelopen.

Roddelpraat confronteert echtgenoot van BNer die vreemdgaat met Nicol Kremers.

Zij beschrijft hoe haar zoontje haar borsten vergeleek met een baksteen, waar ze aanvankelijk niet veel zorgen over maakte.

De volgende dag besefte ze echter dat er iets serieus mis was: haar borst was aanzienlijk groter geworden.

Wanneer een arts een punctie suggereerde, vreesde Bobbi Eeden voor een zeldzame vorm van lymfeklierkanker.

“En dit kon zomaar een zeldzame vorm van lymfeklierkanker zijn. Die kwam wel binnen.” Deze ervaring bracht haar in shock, en ze dacht vooral aan haar man en kind.

UiteindelijkTer voorbereiding op het ergste begon ze haar hobbykamer op te ruimen, met in haar gedachten de rommel die haar familie zou moeten opruimen als ze er niet meer zou zijn.

Uiteindelijk bracht een bezoek aan het ziekenhuis goed nieuws, maar met een kostenpost: haar implantaten moesten verwijderd worden.

“Met spoed moest alles eruit”, aldus Bobbi. Het herstel was moeilijker dan verwacht, aangezien artsen opmerkten dat er veel oud bloed en trauma in haar lichaam zat.


Zij heeft emotioneel moeite met haar veranderde uiterlijk en worstelt nog steeds met haar zelfbeeld. Dit is wat ze erover zei: “Ik vind het verschrikkelijk om nu in de spiegel te kijken. Dat vind ik echt heel erg.”


Deze ervaring confronteert haar met de kwetsbaarheid van het leven en hoe dingen anders hadden kunnen lopen.


Scroll naar boven