Volgers in shock door ‘nieuw gezicht’ van Monique Westenberg: “Net Sarah!”😱😣

Over een niet al te lange tijd is op Videoland de documentaire te zien over volkszanger André Hazes. Uiteraard wordt er druk gespeculeerd over de inhoud van de documentaire.

De volkszanger is sinds vorig jaar ontzettend druk met het heen en weer vliegen tussen Nederland en de Verenigde Staten.

De zanger heeft ook in Amerika tijd doorgebracht met zijn ex verloofde Monique Westenberg en hun zoontje.

Nog niet zo heel erg lang geleden vertrokken ze voor een gezinsvakantie naar Thailand en Monique overspoelde haar volgers dan ook met vakantiekiekjes.

Ook over deze vakantie wordt er volop gespeculeerd. Het ene juicekanaal spreekt over een verzoening en het andere kanaal laat weten dat Monique alleen maar mee is omwille van haar zoontje.

Een vriend van André vertelde eerder tegen Story: “Ze wéét dat ze puur mee is als moeder. André en zij hebben geen relatie, en er is eigenlijk niemand in zijn directe omgeving die daar nog in gelooft.

Evert Santegoeds denkt er anders over, hij denkt dat het hoogtepunt van de documentaire, het huwelijk van de zanger en Monique zal zijn.

Maar er is nog meer gebeurd en de meningen zijn hierover verdeeld. Zoals hierboven gemeld, deelde Monique veel vakantiekiekjes vanuit Thailand.

Haar laatst geplaatste foto op Instagram ontvangt echter veel kritiek. Op de foto is te zien hoe de blondine poseert in een groenrijke omgeving en vele volgers valt daarbij iets op.

Eén van haar volgers schrijft: “Mooie foto. Maar je lijkt nu op iemand“. Met ‘iemand’ wordt gedoeld op niemand minder dan Sarah van Soelen.

Een andere volger laat weten dat ze op weer iemand anders lijkt. “Op menig patiënt van de plastisch chirurg“.

Er is inmiddels een tweestrijd gaande onder de foto, met aan de ene kant de Women-support-women-beweging, en aan de andere kant de Pestkoppen die graag andere afkraken.

Over de auteur

Scroll naar boven