Kijkers schrikken bij het zien van Ellemieke Vermolen: ‘Ik had haar werkelijk niet herkend’😱😥(3 minuten lezen)

Kijkers schrikken bij het zien van Ellemieke Vermolen: ‘Ik had haar werkelijk niet herkend’😱😥(3 minuten lezen)

9 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Afgelopen zondag zaten veel kijkers weer voor de buis om naar Humberto te kijken, te gast was Ellemieke Vermolen.

De kijkers wisten niet wat ze zagen, Ellemieke was bijna onherkenbaar. Op Twitter vragen veel mensen zich dan ook af wat er met haar is gebeurd.

Vandaag de dag kiezen vele bekende Nederlanders ervoor om aan hun lichaam te laten sleutelen. Vermolen lijkt ook niet vies van een ingreep.

Bij Humberto op Zondag was Ellemieke te gast en kijkers zaten vol verbazing naar haar veranderde uiterlijk te kijken. Haar lippen zagen er toch ietwat gek uit.

Ellemieke deelde een aantal maanden geleden nog een ‘eerlijke’ foto van zichzelf waarop ze geen make-up droeg.

,,Vanavond ga ik het in Shownieuws hebben over waarom we make-up dragen, de druk van het ideaalbeeld en de filters van Instagram.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Vrouw gooit het roer om en neemt eens in de zoveel maanden een warme douche!

Deze foto heeft geen filter en ik draag geen make-up! The real me”, schreef ze bij de foto. Volgers merkten direct op dat ze geen filter had gebruikt maar wel een filler, haar onderlip was ineens veel dikker.

De kijkers van Humberto waren ditmaal niet verbaasd om haar onderlip maar over haar bovenlip. Op Twitter gaat het dan ook los.

,,Wow de bovenlip van Ellemieke Vermolen heeft een eigen persoonlijkheid”, schrijft een kijker van het programma op Twitter.

Wow, de bovenlip van ellemieke Vermolen heeft een eigen persoonlijkheid. Bizar zonde Botox…#Humberto

— Koen (@Kvaassen) March 5, 2023

Een andere Twitteraar vindt het vooral zonde. ,,Ik had haar werkelijk niet herkend. Ze lijkt nu op alle andere patiënten van de botox-dokter. Zonde.”

Ellemieke Vermolen bij Humberto. Ik had haar werkelijk niet herkend. Ze lijkt nu op alle andere patiënten van de botox-dokter. Zonde.— Naat (@NathalieMontfo7) March 5, 2023

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Nicol Kremers neemt ex Peter te grazen: ‘destijds onder druk gezet’