Emotionele Leontine Ruiters tot op het bot geraakt: ‘omdat ik hier veel in herken’🙏😥

Vrijdag bracht Luca Borsato zijn eerste single naar buiten. Op social media laat zijn moeder Leontine weten dat ze ontzettend trots is op Luca.

Ze is ontzettend geraakt door deze stap van haar zoon. “Als moeder vind je altijd dat je kind getalenteerd is,

maar om van dichtbij te mogen zien hoe je kind zijn passie achterna gaat en echt zo dichtbij zichzelf blijft en dit helemaal ontwikkeld is onwijs bijzonder”, schrijft Leontine op Instagram.

“‘Private Party’ is een boodschap van hoop, geruststelling, dat het oké is om kwetsbaar te zijn en dat het goed is om de tijd te nemen, om stil te staan en keuzes te maken die goed en kloppend zijn.

Dit raakt mij ontzettend omdat ik hier veel in herken en dat onze zoon hierover zingt en zich kwetsbaar durft op te stellen emotioneert me enorm.”

Leontine heeft tot slot een prachtige boodschap voor haar zoon. “Jouw naam Luca, betekent “licht’ en jij mag nu je eigen plek in ‘t licht opzoeken.”

Een emotionele Luca heeft emotioneel gereageerd onder het bericht van zijn moeder. “Wauw🥺 tranen in m’n ogen mams. I love you❤️”. Leontine reageert met: “En ik heel veel van jou ♥️”. 

Scroll naar boven