Angela de Jong maakt gehakt van Patricia Paay: ‘elke associatie met urinestralen vermijden’😲😱

Patricia Paay lag maanden lang in het ziekenhuis en moest verschillende operaties ondergaan nadat zij in het jaar 2019 van de trap viel.

Tussen alle ziekenhuisbezoeken door ging Paay nog wel even aan het werk. Zo was ze te zien in Ranking The Stars op met enorme pijn en momenteel is ze te zien in een reclamefilmpje.

De 72-jarige diva gaat in het reclamefilmpje met met een wc-pot langs de deuren. Het spotje is van de de Postcode Loterij in samenwerking met Sanisale en uiteraard is er veel kritiek.

Patricia gaat in het spotje samen met Steven Brunswijk aan de deur bij een gezin. Steven houdt de wc-pot vast en Patricia kijkt erin.

Volgens Angela de Jong is Patricia afgedaald naar een dieptepunt in haar carrière. Als je dit voor geld moet doen dan doe je echt alles voor geld.

Angela zegt er het volgende over: “Maar heeft u het spotje gezien waarin Patricia Paay met een spotgoedkope wc-pot de deuren langsgaat alsof het het winnende lot van de Postcode Loterij is?

Als ik haar was, zou ik tot in lengte van dagen elke associatie met urinestralen vermijden, maar goed, ik ben haar natuurlijk niet.”

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven