Gast doet boekje open over Peter Gillis: ‘Schreeuwen en tekeer gaan als een tiran’😲😱

Het blijft klachten regenen over de vakantieparken van Massa is Kassa ster Peter Gillis. Buiten het feit dat de chalets smerig zijn, schijnt hij ook niette weten hoe hij met gasten om moet gaan.

Bij het lezen van deze klacht zou je haast denken dat hij het woordje gastvrijheid niet lijkt te kennen. ,,Echt een schande hoe die man met mensen omgaat!”, aldus een boze vakantiegast.

Een vakantiegast heeft het helemaal gehad met Peter Gillis en besluit dan ook een boekje open te doen over hem. Op Facebook heeft zij nu geklaagd.

,,Ik wilde even iets melden over de heer Peter Gillis. De man die echt denkt dat hij boven andere mensen staat”, begint ze haar verhaal.

In de ochtend kwam haar zoon aan met zijn kinderen op het park. Haar zoon reed in de avond op een elektrische step, echter is dit verboden, iets dat hij niet wist.

Peter Gillis zag haar zoon op de step en werd pislink. ,,Peter zei: ‘Je kunt je spullen pakken en vertrekken’, en niet op een normale toon maar echt intimiderend.”

Haar zoon schrok behoorlijk van de reactie van Peter en gaf aan dat achter het stuur kruipen niet kon, dit daar hij al wat alcohol op had. Peter bleef bij zijn standpunt, haar zoon moest zijn spullen pakken.

Dankzij Mark Gillis mocht hij wel zijn caravan laten staan. ,,Mijn zoon moest om half 12 ’s avonds nog een hotel zoeken en met zijn vrouw en twee kleine kindjes zo over straat.”

De volgende ochtend moest de caravan van haar zoon voor 10 uur van het vakantiepark af zijn, anders dreigde Peter de caravan zelf weg te slepen.

,,Vervolgens ging hij ook nog tekeer tegen zijn zoon, echt niet normaal zo tekeer ging hij!” De boze gast laat op Facebook weten dat er niet te communiceren valt met Peter Gillis.

,,Echt een schande hoe die man met mensen omgaat! Hij kan niet eens normaal communiceren, alleen maar schreeuwen en tekeer gaan net als een tiran.”

Scroll naar boven