Gaan Bibi en haar kindjes toch vertrekken? Dit gaat in een sneltreinvaart!😲😱

Inmiddels ligt de relatie van Bibi Breijman en Waylon al een tijdje onder een vergrootglas vanwege het bevestigde slippertje van Willem. 

Juicechannel bracht als eerst de affaire naar buiten: “Willem is namelijk tijdens de laatste zwangerschap van Bibi vreemd gegaan met een dame genaamd ‘Jadey Lois’. De twee kennen elkaar al sinds 2016.

In een emotionele video heeft Bibi vervolgens laten weten toch door te gaan met haar relatie. “Vervolgens pleur je iemand het huis uit en dat lost helemaal niets van je vragen op en ook niet je verdriet.

Ik merkte ook dat ik met woede niet verder kwam.” Willem ging flink door het stof en zou nooit meer de fout maken die hij destijds maakte. Toch?

Coldeweijer kwam niet veel later met nieuws: “Ik heb gehoord dat Willem twee weken geleden op een maandag, ergens in Zeeland, bij een beachclub is geweest met een meid.

De twee zwijgen allebei over deze verhalen en dus weet ook niemand of dit verhaal voor nog meer problemen heeft gezorgd.

Het stel is wel meerdere malen samen gespot en toen leek alles koek en ei. Bekendeburen denkt meer te weten, dit in verband met de vorderingen van het tweede huis van Bibi.

Juicechannel kwam een maand geleden met het bericht: “Wij hebben zojuist met een bron gesproken die aangeeft dat Bibi een maand geleden een huis heeft gekocht in Den Haag.

Dit huis heeft zij zonder Willem gekocht en moet volgens de bron flink verbouwd worden. Waarschijnlijk was het in eerste instantie voor verhuur.

Bekendeburen stelt nu dat de verbouwing ineens in een sneltreinvaart zit. Gaat Bibi dan toch weg bij Willem en vertrekken naar haar eigen woning in Den Haag?

Over de auteur

Scroll naar boven