Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvio, die nu bekend staat als Fulvia, heeft in de loop van 15 jaar een opmerkelijke transformatie ondergaan van man naar vrouw, waarbij maar liefst 150 operaties hebben plaatsgevonden.


Nu 56 jaar oud, realiseerde Fulvia zich al op vijftienjarige leeftijd dat ze eigenlijk een vrouw was. Echter, pas op 40-jarige leeftijd besloot ze de stap naar transformatie te zetten.


Voordat Fulvia aan haar lange en ingewikkelde transformatie begon, leefde ze als een typische macho man.

De afbeeldingen tonen Fulvia voor en na haar transformatie
“`html

In een poging haar ware identiteit te onderdrukken, genoot ze van bier, reed ze in een Amerikaanse 4×4 en probeerde ze zich als macho te gedragen.

Uiteindelijk werd dit haar te veel, en koos ze er toch voor om haar echte ware ik zelf te omarmen.

Haar keuze deelde ze met haar partner Marisa, die

“`Fulvia had in het begin moeite met de verandering, maar uiteindelijk vond ze haar innerlijke zelf belangrijker dan haar uiterlijke verschijning.

Nu leven ze samen als zussen. Hoewel Fulvia in een ondersteunende omgeving leeft, was niet iedereen in haar familie even begripvol.

Oorspronkelijk afkomstig uit een religieuze familie, hebben haar ouders de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd. Haar broers daarentegen hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.


Haar oorspronkelijke plan werd aanvankelijk bestreden, maar toen ze haar vastberadenheid zagen, gaven ze hun steun.


De kosten van Fulvia’s 150 operaties bedragen ongeveer €80.000,-. Ondanks dit aanzienlijke bedrag voelt ze zich nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.


Fulvia is vastbesloten om volledig de vrouw te worden die ze altijd al wilde zijn. Dit vereist nog meer ingrepen.


Op dit moment heeft ze nog steeds haar mannelijke geslachtsdeel, wat iets is dat ze nog wil veranderen om haar ideale zelf te bereiken.

Scroll naar boven