Teun Fohn openhartig over zijn uiterlijk: ‘Ik wil jonge mensen waarschuwen’😲🙏

Teun Föhn kennen we allemaal van de hit-serie Urk! De voormalig kapper ziet er altijd uit om door een ringetje te halen.

Hij is 51 jaar oud maar aan zijn uiterlijk is dat niet te zien. Teun laat weten dat hij geen bot0xbehandelingen ondergaat of f!llers laat plaatsen.

,,Voor mij zijn huidverbeterende behandelingen voldoende.” Bot0x en f!llers komen er bij hem voorlopig niet in, zo laat hij weten.

,,Het is niet dat ik erop tegen ben, maar ik zie heel veel jonge mensen die te ver gaan”, legt hij uit in weekblad Weekend.

,,Voor mij zijn huidverbeterende behandelingen voorlopig nog voldoende”, legt hij uit. De behandeling die hij ondergaat heet microneedling.

Wanneer hij zo’n behandeling ondergaat wordt het vet verwijderd en de elasticiteit van de huid geactiveerd.

,,Microneedling is voor heren een veel betere behandeling. Mannen worden niet mooi als ze te veel met fillers en botox in de weer gaan”, aldus Teun. ,,Een man heeft toch een andere structuur in het gezicht dan een vrouw.”

Hij weet nog net of hij ooit gaat overstappen naar bot0x en fillers. ,,Ik heb van nature al een vol gezicht, dus dat hoef ik niet bij te vullen. Als het nodig is, zal ik het wel overwegen.”

De Urk!-ster heeft nog niet zo heel erg lang geleden wel zijn onderkin laten verwijderen, die onderkin vond hij vreselijk.

Binnenkort ondergaat hij een tweede FaceTite-behandeling, dit is een alternatief voor een facelift. Op de planning staan tot op heden geen andere behandelingen.

,,Ik zie heel veel jonge mensen die te ver gaan. En dat karaktertrekken worden weggehaald, dat vind ik gewoon zonde”, legt Teun uit. ,,Ik wil jonge mensen waarschuwen: wees blij met wie je bent.”

Over de auteur

Scroll naar boven