Bizarre kiekjes van Mark Rutte tijdens vakantie: “Intiem met Finse geliefde!”😍😲

Mark Rutte maakt als minister-president lange werkdagen en ook hij is net zoals een ieder ander ook hard toe aan vakantie.

Een avontuurlijke vakantieganger is hij niet. Mark is voor zijn ontspanning naar de Oostenrijkse Alpen gegaan, in de buurt van het stadje Kufstein.

Weekblad Privé heeft de minister-president weten te spotten op zijn vakantieverblijf en kiekjes van hem gemaakt.

In se Shownieuws Zomereditie heeft Evert Santegoeds de foto’s van de minister-president besproken. De vraag is of Mark wel aan het ontspannen is?

Het hotel waar Mark verblijft beschikt over een heerlijk zwembad, echter zou Mark nog geen een keer een plons hebben gemaakt.

Op de foto’s die het weekblad heeft kunnen maken is Mark alleen maar te zien met zijn mobieltje in zijn handen.

Evert Santegoeds noemt de Nokia van Mark ook wel zijn “Finse geliefde.” Hij weet ook het een en ander te vertellen over deze vakantie van Rutte.

We hebben hem gevonden in de Alpen. Daar is de premier op vakantie met een stel wandelvrienden. Maar om nou te zeggen dat het een uitbundige vakantie is… nee, helemaal niet.

Onze fotograaf die daar aanwezig was heeft hem eigenlijk alleen maar op zijn balkon zien zitten. Hele dagen op zijn telefoon, zijn Finse geliefde.

Hij heeft daar een paar dagen gezeten met z’n telefoon. Zijn Finse geliefde, de beroemde Nokia waar zoveel om te doen is.

Hij heeft het zwembad, voor zover wij weten, niet één keer bezocht. Het was dus een vrij zonderlinge vakantie. Dan ben je eindelijk vrij, dan zit je alsnog de hele dag op je telefoon te koekeloeren!

Over de auteur

Scroll naar boven