Wil jij Davina Michelle op jouw feestje? Dit bizarre bedrag moet je betalen!😲😱

In het elfde seizoen van de Beste Zangers was zangeres Davina Michelle een van de deelnemers. Haar unieke stem herkent nu iedereen.

Kort na het AVROTROS-programma Beste Zangers en werd Davina een van de best scorende zangeressen ooit in de Nederlandse Top 40.

Haar loopbaan begon toen zij in 2016 deelnam aan het vijfde seizoen van idols. Na de duettenronde hield het helaas op voor haar en lag ze uit het programma.

In 2017 startte zijn een YouTube-kanaal genaamd ‘Davina Michelle’ waarin zij wekelijks een cover zong van een Engelstalig nummer.

Niet alleen in Nederland maar ook ver daar buiten is de zangeres succesvol, haar volgers bevinden zich op alle continenten.

In haar YouTube kanaal is ook een video te vinden waarin zij een nummer zingt van de wereldberoemde zangeres P!nk!

Deze wereldartiest zag de video zelf ook en was dan ook ontzettend onder de indruk van onze eigen Davina Michelle.

Davina kreeg na het commentaar van P!nk veel complimenten over haar stem en haar cover- video ging dan ook viraal.

Haar carrière kreeg een extreme boost en vervolgens trad ze op in onder andere programma’s als RTL Late Night en De Wereld Draait Door. 

Mocht je Davina willen boeken voor een feestje dan is dat uiteraard mogelijk, een dik gevulde knip is alleen wel noodzakelijk!

Volgens Artist Bookings betaal je 40.000 euro voor een optreden van Davina dit duurt slechts 30 minuten. Dit bedrag is zonder btw en ook komt hier nog 7% Buma-kosten (muziekrechten) bij.

Scroll naar boven