Fans zitten er compleet naast! Marco heeft om deze reden punt achter relatie Leontine gezet🙏😢

Het is momenteel zo’n chaos in de wereld van de showbizz dat we het allemaal niet meer bij kunnen houden. De ene na de andere BN’er wordt aan de schandpaal genageld.

Het is geen geheim dat het huwelijk tussen Marco en Leontine vele dieptepunten heeft gekend. Ondanks alles kwam het wel altijd weer goed tussen het koppel.

Weekblad Story komt nu met het bericht dat de reden waarom Leontine en Marco Borsato uit elkaar zijn, om een hele andere reden is dan iedereen denkt.

Het weekblad is in gesprek gegaan met een bron en deze persoon komt toch wel met een opvallende onthulling. De breuk was “dit keer het besluit van Marco”

De insider laat onder andere weten dat de kans dat Marco en Leontine weer bij elkaar terug komen klein is, maar niet onmogelijk.

,,Net zoals dat zij Marco’s droomvrouw is, houdt Leontine nog altijd veel van Marco. Iedereen hoopt dat ze ooit weer samen komen.” Ze zijn nu in ieder geval geen stel volgens de insider.

,,Maar niet om de reden die veel mensen denken. Het is dit keer Marco geweest die Leontine heeft laten weten dat het beter is om even geen relatie te hebben.”

Met als reden: ,,Hij wilde dat zij haar eigen leven zou kunnen leiden zonder dat ze overal en altijd word geconfronteerd met de beschuldiging die tegen hem is geuit.

Het is feitelijk de ultieme vorm van liefde. Hij laat haar los, zodat ze met haar leven verder kan en hij zich in alle rust op de rechtszaak kan voorbereiden.”

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer liet onlangs weten da Leontine een oogje heeft op iemand anders, echter noemt de bron dit complete onzin.

,,Leontine heeft geen nieuwe vriend. Dat ze zo straalt, is omdat ze het gevoel heeft dat ze aan een nieuw hoofdstuk in haar leven is begonnen.”

Vorig jaar zomer gaf Leontine Marco nog een kans om aan hun relatie te werken. Echter ging het in plaatst van bergopwaarts al snel bergafwaarts.

Scroll naar boven