Annemarie Keizer laat na twee weken eindelijk van zich horen: ‘Wat is er gebeurd?’🙏😥

Al enkele weken is Simon Keizer in opspraak vanwege hardnekkige verhalen bij juicekanalen. Vorige maand kwam jucechannel met een sch0kkend nieuwtje.

Dat Simon zijn vrouw de laatste tijd veelvoudig bedriegt was bij ons al bekend. Maar inmiddels weten wij ook dat hij dit echt al jarenlang doet.

Niet alleen over het vreemdgaan liegt Simon tegen mevrouw Keizer. Ook over zijn gezondheid. Hij heeft namelijk meerdere keren een S0A opgelopen en hiervoor een antibiotica kuur gehad.

Inmiddels hebben Andere juicekanalen zoals Yvonne Coldeweijer en Reality.FBI zich ook al gemengd in de verhalen over Simon.

Verschillende mediakanalen suggereren ook dat de breuk tussen Nick & Simon mede tot stand gekomen is vanwege de verslechterde reputatie van Simon. 

Yvonne Coldeweijer reageerde dan ook heel cynisch op de breuk: “Goh, hoe zou dat nou komen?” De echte reden is nog onbekend dus het blijft speculeren.

Op de roddels en geruchten is er ook geen enkele reactie gekomen van de partijen, zowel de zangers als hun vrouwen blijven zwijgen.

Op het Instagramaccount van Annemarie is het al twee weken stil, normaal overspoeld ze haar volgers met kiekjes.

Niet geheel toevallig zijn de eerste hardnekkige verhalen dan ook naar buiten gekomen betreft de zanger. Echter is de stilte verbroken, Annemarie laat van zich horen op Instagram.

Sommige bezorgde fans vragen zich af of het wel goed gaat met haar. Ene Iris vraagt: “Gaat alles goed? Was best stil op jouw account…

Een ander schrijft bij het zien van de foto: “Zonde. En dan nog steeds een vent die vreemdgaat.” Mevrouw keizer heeft vooralsnog niet op de reacties gereageerd:

Scroll naar boven