Familielid Rogier Smit doet een boekje open: ‘Het is een beetje flauwekul’😣😌(3 minuten lezen)

Familielid Rogier Smit doet een boekje open: ‘Het is een beetje flauwekul’😣😌(3 minuten lezen)

2 februari 2023 Uit Door Media Feitjes

Rogier Smit heeft enige tijd geleden laten weten aan Nederland dat niemand anders dan Willem Oltmans zijn biologische vader is.

Naar eigen zeggen heeft hij altijd het gevoel gehad dat er iets niet klopte en volgens Rogier heeft zijn moeder opgebiecht dat Oltmans zijn echte vader is.

De laatste weken heeft Rogier het nergens anders meer over en zelfs op Instagram heeft hij zijn achternaam gewijzigd in Oltmans.

Er is alleen iets vreemds gaande want Rogier zegt dat zijn moeder heeft opgebiecht dat Oltmans zijn vader is, echter zegt moeder Joke geen contact te hebben met haar zoon.

,,Ik heb geen contact meer met hem, dus ik ga er niet over praten”, vertelt Joke Smit aan weekblad Weekend.

,,Of het klopt? Daar ga ik niet op in. Of het een raar verhaal is? Dat weet ik niet. Ik zeg er helemaal niks over.

Wat mensen daarvan vinden, interesseert mij eigenlijk niks en dat meen ik. Ik wil er niks mee te maken hebben. Dat vind ik heerlijk rustig en dat wil ik het liefst zo houden.”

De ex van Rogier, Frank Jansen wil er wel iets over kwijt. ,,Ze zegt niks, dus met andere woorden: het is een beetje flauwekul wat Rogier beweert”, zegt Frank tegen Weekend.

,,Of ze laat het bewust in het midden. Ik weet het ook niet, Het is een goedig mensje. Ik denk dat het heel zielig is wat zij meemaakt. Haar zoon is haar oogappeltje en daar heeft ze nu ruzie mee.”

De reden van de ruzie tussen moeder en zoon is onbekend, Rogier wil op die vraag geen antwoord geven.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een stel? ‘Liefde is heel erg diep’😲🤔

,,Het gaat om mijn moeder en dat ligt erg gevoelig”, antwoordt Rogier. ,,Ik hang niet graag de vuile was buiten, dat hebben jullie eerder kunnen zien met mijn ex-man Frank Jansen.”