Kelly Pfaff over gezondheid moeder: Leven van de familie staat compleet op zijn kop🙏😥

In de Pfaffs kregen een kijkje in het leven van Jean-Marie Pfaff. Carmen is ziek en Kelly Pfaff laat in het VTM-programma ‘Waarheid, Durven of Doen’, weten dat zij erg met haar moeder te doen heeft.

Moeder Carmen lijdt aan knobbelreuma en tevens heeft zij een ernstige vorm van osteoporose, haar gezondheid is kwetsbaar.

Door de ziekte van Carmen staat niet alleen het leven van echtgenoot Jean-Marie, maar ook het leven van hun drie kinderen volledig op hun kop.

In het programma verteld Kelly dat haar moeder wel dingen mag tillen, echter mag dat niet zwaarder wegen dan 2 kilo.

Carmen kan gelukkig nog wel lopen maar ook dit gaat hard achteruit, zo is 100 meter wandelen al een flinke uitdaging.

“Ik ben blij dat ik iets terug kan doen. Ik zou het liever anders zien, maar ik doe het echt met heel veel liefde”, vertelt ze.

“Ik ben verdrietig voor mijn moeder, omdat ze de mentaliteit heeft van een twintiger, maar ze zit gevangen in het lijf van iemand van negentig.”

Zo’n tien jaar geleden konden we in de series van de familie Pfaff al aanschouwen hoe sterk en bijzonder hun band is.

Moeder Carmen en haar drie dochters deden een fotoshoot voor het magazine Nina en Kelly Pfaff deelt dan ook een aantal foto’s van die shoot in haar Instagram Stories.

“Mijn drie beste vriendinnen en ik”, schrijft ze bij een eerste foto met mama Carmen en zussen Lyndsey Pfaff en Debby Pfaff.

“Mijn betrouwbaar team sinds 1977”, klinkt het bij een foto waar ook Jean-Marie op te zien is. “Wij met onze eerste (gedeelde) grootste liefde”, staat er bij een foto van vader en dochters.

Kelly deelt ook de liefde voor haar zussen. “Gezegend ben ik met deze twee bloedmooie liefdevolle begripvolle geduldige hilarische loyale ondernemende zussen… Mijn steun en toeverlaat.”

Jean-Marie plaatst een reactie bij een foto van zijn meisjes. “De drie gezichtjes die de reflectie zijn van onze liefde”, schrijft hij. Een emotionele Kelly schrijft: “Ooo papaatje.”

Scroll naar boven