Estelle Cruijff en dochter gebruiken dit middel om te slapen: Is dit wel verstandig?😲🤔(3 minuten lezen)

Estelle Cruijff en dochter gebruiken dit middel om te slapen: Is dit wel verstandig?😲🤔(3 minuten lezen)

30 januari 2023 Uit Door Media Feitjes

In het verleden zagen we de 44-jarige Estelle Cruijff vaak voorbij komen op foto’s waar zij flink aan het feesten was.

Het lijkt er op dat ze nu verstandiger is geworden want die wilde nachten hoeven voor haar niet meer. Voor een goede nachtrust gebruikt zij nu ‘dromensap’

Estelle is helemaal in de wolken met dit bijzondere slaapmiddel. In haar podcast Estelle & Joëlle all-in laat ze weten dat ze nu maar moeilijk wakker kan worden.

“Ik ben gewoon 24 uur knock out. Ik moet je zeggen: ik ben ook wel wat gewend maar ik nam een slokje daarvan… Ik heb gewoon moeite met wakker worden.”

Haar 26-jarige dochter Joëlle Gullit is ook compleet verslingerd aan het toch wel mysterieuze sap, naar eigen zeggen een paardenmiddel.

Iedere dag gebruiken moeder en dochter de dromensap, echter geven ze wel aan dat ze niet zeker weten of het wel verstandig is.

Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas kan haar lach niet bedwingen en laat weten dat ze toch wel moeite heeft met de naam van het goedje.

“Ik heb heel veel gehoord waar ik vragen over hebt”, meldt ze lachend. “Droomsap vind ik echt een heel ranzige titel. Mag ik dat zeggen?”, vraag Tooske.

“Daar krijg je echt heel andere associaties bij”, vult collega Guido den Aantrekker aan. “Echt heel goor!“, aldus Tooske.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Gordon heeft problemen met de p0litie in Dubai: ‘Ruzie met lokale bewoners’😱😲