Estavana Polman haald snoeihard uit naar Wilfred Genee. ‘arrogante zak!’😱😮

In het programma De Oranjezomer heeft Estavana Polman, vriendin van Rafael van der Vaart en tevens handbalsterflink flink uitgehaald naar Wilfred Genee. ,,Wat een arrogante zak!”, riep ze.

De blondine was ‘de special guest’ van het programma. Terwijl ze tussen Johan Derksen en René van der Gijp zit zegt Polman: ,,Ik hoop dat jullie een beetje lief zijn”.

Estavana staat er om bekend dat ze van haar hart geen moordkuil maakt en dus laat zij direct haar ongenoegen blijken naar Wilfred Genee en maakt korte metten met hem.

,,Ik fietste daarnet nog en toen zagen we elkaar en dat liep een beetje verkeerd”, begint Wilfred. ,,Nee, je deed gewoon heel arrogant. Je fietste me gewoon zo voorbij! En daarna ging ‘ie zich verontschuldigen”, antwoord Estavana.

In het programma worden Videobeelden die eerder werden gemaakt zijn die dag afgespeeld. Op deze beelden is te zien dat de blondine en Wilfred een discussie hebben.

Hij: ,,Ik reed je bijna van je sokken, hè? Had je het niet door?” Estavana: ,,Nou echt wel, maar ik dacht: die arrogante zak zegt niks.”

Wilfred: “Ik dacht dat jij me niet herkende?” Estavana: ,,Ja dag!” Wilfred: ,,Ik keek je nog zo aan zelfs…” Estavana: “Nee, niet waar, pas véél later.”

De discussie gaat verder: ,,Jij stond heel druk te praten met die mensen. Ik reed er zo langs en keek je zo aan”, zegt Wilfred.

,,Nee, hier op televisie: dit is niet waar! Het is gewoon een arrogante zak, gewoon een arrogante bal”, zegt de handbalster. ,,Nou, leuk. Welkom dat je er bent…” zegt Genee na de video.

Scroll naar boven