Estavana Polman heeft ontzettend groot verlies te verwerken: Rust zacht🙏😥

De 30-jarige Estavana Polman heeft te maken met een enorm groot verlies. Haar opa is overleden en de handbalster deelt op Instagram foto’s van de ceremonie.

Dario Polman, de tweelingbroer van Estavana deelt op zijn Instagram het volgende. “Rust zacht lieve opi. Geef oma een dikke knuffel boven.”

De Oranje-international deelde eind juli nog positief nieuws. De blondine ondertekende een eenjarig contract bij Nyrkøbing Falster.

Via social media maakte ze enige tijd geleden al bekend dat ze zou vertrekken bij Team Esbjerg, waarvoor ze sinds 2013 uitkwam en topscorer aller tijden is.

Estavana komt met een persbericht op Instagram. “Het is niet de manier waarop ik had verwacht dat mijn tijd bij de club zou eindigen.”

Polman heeft nog een contract voor een jaar in Esbjerg. De club wil haar verhuren aan een andere club in Denemarken of in het buitenland, echter is volgens Esbjerg contractontbinding ook nog een optie.

Dat het op deze manier zo zou eindigen had de blondine totaal niet verwacht. “Na 9 jaar met zoveel plezier en enthousiasme te hebben bijgedragen maakt deze situatie me natuurlijk erg verdrietig.”

“Ik heb de afgelopen tijd mijn best gedaan om eventuele problemen tussen de club, de coach en mijzelf op te lossen.

Al weken probeer ik een afspraak te maken met de coach. Helaas moet ik zeggen dat ik het proces en de communicatie niet begrijp.”

Over de auteur

Scroll naar boven