Emma Heesters flink op haar vingers getikt: ‘Wesley Hoedt is een grote cheater’😱😮

Emma Heesters krijgt naar aanleiding van haar interview met RTL Boulevard een flinke veeg uit de pan. Volgens de zangeres liegen de juicekanalen over haar relatieproblemen.

Een half jaartje geleden ontdekte juicekanaal Juice Channel dat Emma en haar vriendje Wesley elkaar regelmatig ontvolgen op Instagram. Ook haalden ze foto’s van elkaar weg.

Emma kon uiteindelijk niet anders dan bekennen. “Ja joh, dat doen we wel vaker. Superstom en megakinderachtig en nu leren we ook dat we dat niet moeten doen.

Toen we dit voorbij zagen komen dachten we allebei: ok even normaal doen allebei nu. Het heeft ons weer inzicht gegeven.”

Vrij snel daarna kreeg het juicekanaal berichten van vrouwen die aangaven dat zij ondeugende gesprekken hadden gevoerd met de voetballer.

De dames in kwestie stuurden screenshots van hun gesprekken en deze werden door Juice Channel online gezet. Volgens Emma was het allemaal gephotoshopt.

Roddelkoning Yvonne Coldeweijer liet een maandje geleden weten dat Wesley zijn leven echter niet heeft gebeterd.

Nadat Emma en Wesley een liefdesvakantie hadden op de Malediven, vloog de voetballer daarna met zijn vrienden naar Ibiza.

“De profvoetballer verbleef in een villa met zijn matties en nam tijdens stapavondjes de ene na de andere griet mee naar huis.”

“Volgens een spion is hij op een avond met een meisje naar boven gegaan, na de daad weer naar beneden gekomen,

de dame naar buiten gebracht, om zich terug bij binnenkomst meteen op de volgende griet te storten. Terwijl hij net met een ander boven was geweest en iedereen dat had gezien. Deze kent geen schaamte.”

RTL Boulevard kreeg Emma gister voor de camera en vroeg naar al die verhalen. “Ja, die juicekanalen… Ik moet heel eerlijk zeggen dat wij ons daar niet heel erg mee bezighouden,

omdat het voor ons roddels zijn. Wat ik wel kan zeggen is dat wij héél gelukkig zijn met elkaar en juist heel verliefd op elkaar zijn.”

“Onze toekomstplannen samen? Nou, we zijn heel gelukkig, ons huis is klaar in Antwerpen, dus daar wonen we heerlijk.

Hij is druk met het voetbal, ik met zang en mijn carrière en we genieten gewoon lekker van het leven. We hebben geen crazy plannen van kindjes of wat dan ook.”

Uiteraard heeft Juice Channel het interview gezien en zij hebben dan ook een boodschap voor zangeres Emma Heesters.

“Lieve Emma, dat jij het cheatgedrag van jouw lieftallige vriendje goedkeurt is helemaal aan jouzelf. Maar noem het nou geen roddels,

want al onze volgers hebben toen de dirty gesprekken van hem met andere dames hier kunnen lezen.” Het juicekanaal blijft bij zijn standpunt: “Wesley Hoedt is een grote cheater.”

Over de auteur

Scroll naar boven