Emile Ratelband over reden emigratie: ‘De kerels in Nederland zijn geen echte kerels meer’😮🤔

Emile Ratelband laat weer van zich horen in Panorama. Hij wil tijdens het interview even goed benadrukken dat hij geen vrouwenhater is.

“Dat is altijd al een groot verwijt geweest, dat ik zo’n enorme vrouwenhater ben”, zegt hij in gesprek met het blad.

“Is helemaal niet waar. Ik ben gewoon eerlijk en duidelijk. In de media, in mijn werk én in mijn privéleven.”

Emile heeft het gewoon helemaal gehad met ons landje en is daarom vertrokken naar Thailand. De mannen in ons land zijn te vrouwelijk geworden vindt hij.

“Ik ben vertrokken omdat de kerels in Nederland geen echte kerels meer zijn. Er lopen 71 soorten genders rond. De meesten mannen zijn halve wijven geworden, of homo.

Daarmee wil ik niet zeggen dat ik iets tegen homo’s heb. Wat ik bedoel te zeggen: er is in Nederland niemand meer die zijn bek durft open te trekken.”

De meeste Nederlanders zullen blij zijn dat hij weg is, althans dat denkt hij. Verheugd. De meeste mensen vinden mij natuurlijk een enorme klootzak. Omdat de meeste mensen halve wijven zijn. Maar ze hebben wel een beetje gelijk.”

“Vorige week was ik bij een vriendje in Nederland op bezoek”, aldus Ratelband in het interview. “Steekt ie een sigaretje op, begint dat wijf van hem meteen te zeiken.

Of ie dat ding misschien op het balkon wilde oproken. Ik vraag aan die gozer: wie betaalt hier de hypotheek? Jij? Nou dan!”

Hier wordt Emile dan ook woedend om. “Laat dat wijf de tyfus krijgen, man! Als dat mijn wijf was geweest, had ik haar zo van dat balkon gesodeflikkerd.

Nou, zijn vrouw zat er naast en hoorde het mij allemaal zeggen. Ze kromp helemaal in elkaar. Tja, je hebt wel gelijk, zei die vent toen.”

Over de auteur

Scroll naar boven