Emigratieplannen voor André en Monique: Bepalen of het haalbaar is😱🤔

Het is duidelijk dat André Hazes rust neemt en naar verluidt wil hij een oude droom gaan waarmaken en in Amerika gaan wonen. Maar als het goed is met twee anderen.

Op zijn vroegst in 2023 keert de zanger terug op de podia en dit jaar zal hij grotendeels in de Verenigde Staten verblijven.

,,De kans is minimaal dat André in 2022 op het podium zal staan. Of het moet ineens extreem goed met hem gaan”, aldus een insider in weekblad Privé.

,,In het nieuwe jaar wil hij veel internationale shows bekijken, waar hij van kan leren. Voornamelijk in Las Vegas, waar ook zijn vader vaak kwam. De bedoeling is om in 2023 grootser terug te komen dan ooit.”

Ook zou André zijn ex Monique terug willen. ,,Door zijn eerste behandeling is hij daarachter gekomen. Dat is ook de reden dat hij momenteel steeds vaker bij Monique is te vinden.

Voor de zoveelste keer is hij gaan inzien dat zij toch de ware is. En ook het gemis van kleine Dré is enorm. Hij wil dolgraag terug naar Monique en die lijkt de deur op een kier te hebben staan.”

André had de droom om naar Amerika te vertrekken al eerder. ,,Een toekomstdroom is om deels in Amerika te gaan wonen.

In de buurt van Orlando. Daar kwamen we vroeger als gezin vaak en hebben we heerlijke vakanties gehad”, zei Hazes vorig jaar in Privé.

Destijds was hij zelfs al aan het kijken naar een huis. ,,Af en toe stuur ik wat naar mijn boekhouder, die mag bepalen of het haalbaar is”, zei hij destijds.

,,In eerste instantie zullen we er alleen de vakanties naartoe gaan, maar als Moon en ik ouder zijn, ik een jaar of vijftig, dan zie ik al voor me dat we daar lekker de wintermaanden in de zon zitten”

Mocht het goedkomen tussen André en Monique, dan is het misschien geen verkeerd idee om zijn drom achterna te gaan.

Over de auteur

Scroll naar boven