Ellie Lust doet schokkende bekentenis: ‘Ik wist dat ik aan de beurt zou komen’😲😱

In de podcast Darmstad FM van Tina de Bruin bekent Ellie Lust dat zij “eigenlijk een ex-cr!mineel” is. Ze laat weten dat ze vroeger iets van een klasgenootje had gestolen.

“Ik ben als klein kindje wel bang geweest voor de politie, maar dat kwam ook omdat ik soms dingen pikte van klasgenootjes.”

Ellie weet zich nog te herinneren dat een van de gestolen items een vergrootglaasje was. “Ik zag dat loepje op tafel liggen, dat had ik niet, maar ik vond het heel mooi.

Dat heb ik heel stiekem in mijn zak gestopt, maar dat kindje bemerkte dat voordat de klas uitging.” De juf liet vervolgens alle kinderen één voor één hun zakken leeghalen, alvorens zij naar huis mochten.

“Kun jij je voorstellen hoe ik me achteraan die rij heb gevoeld, want ik wist dat ik aan de beurt zou komen en dat loepje brandde in mijn zak.”

Op dat moment was het noodlot Ellie gunstig gezind, zo vertelt ze. “Kort voordat ik aan de beurt was zei de juf, die er klaar mee was:

ik vind het wel genoeg zo, ga allemaal maar naar huis. Maar voor degene die het loepje heeft, ik hoop dat het morgen weer terugkomt…”

In opdracht van haar moeder had Ellie het vergrootglas weer aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven. “Ik heb heel voorzichtig de volgende dag het loepje weer teruggelegd.

Ik kan me eigenlijk niet herinneren of het gezien is, maar ik weet wel dat het zweet op mijn ruggetje stond”, aldus de oud-agente. “Ik ben dus eigenlijk een ex-crimineel, maar het was alleen nog niet strafbaar.”

Dit jaar maakt Lust haar acteerdebuut. Zij zal in de nieuwe Nederlandse familiefilm ‘BOEIEN!’ te zien zijn samen met Klaasje Meijer, Juvat Westendorp en Cees Geel.

BOEIEN! speelt zich af aan boord van het cruiseschip Rederij De Romantiek. De kapitein en zijn assistente willen zoveel mogelijk passagiers aan de liefde helpen.

In de film heeft Ellie Lust de rol van beveiliger op zich genomen. Deze beveiliger van het schip steelt stiekem de waardevolle spullen van passagiers.

Over de auteur

Scroll naar boven