Einde relatie Emma Heesters? ‘Schermopname van het gesprek’😱😫(3 minuten lezen)

Einde relatie Emma Heesters? ‘Schermopname van het gesprek’😱😫(3 minuten lezen)

7 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Het lijkt er sterk op dat Wesley Hoedt, de vriend van Emma Heesters, opnieuw is vreemd gegaan. Juicechannel deelt een gesprek tussen Wesley en een dame.

Hoedt veranderde zijn naam, echter stuurde hij wel het bewijs dat het echt om hem gaat, toch ook best bijzonder.

,,Hij was slim genoeg om zijn naam te veranderen, maar zo dom om een foto te sturen”, schrijft juicekanaal bij de beelden.

Er zijn al eerder geruchten door de wandelgangen gegaan over Wesley die vreemd zou gaan. Vorig jaar zou hij op Ibiza ook een scheve schaats gereden hebben.

,,Hij nam tijdens stapavondjes de ene na de andere griet mee naar huis”, meldde roddelkoningin Yvonne Coldeweijer toendertijd op Instagram.

,,Volgens een spion is hij op een avond met een meisje naar boven gegaan, na de daad weer naar beneden gekomen, de dame naar buiten gebracht, om zich terug bij binnenkomst meteen op de volgende griet te storten.”

Emma ontkende alles maar gaf wel eerlijk toe dat zij en haar Wesley wel eens ‘knallende ruzie’ hebben. Ze liet niets los over de redenen van de ruzies.

,,Wij hebben weer berichten ontvangen van een dame waarin je het hebt over seks met haar”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Via Instagram doe je sneaky maar op Snapchat ga je los.”

Juicechannel heeft op Instagram het Snapchat gesprek gedeeld, hierin zijn pkante berichten te lezen en Hoedt laat zelfs weten dat hij wil afspreken met de dame.

De dame in kwestie doet alsof ze niet zeker weet of het Wesley is en dus vraagt ze om een foto. Op het moment dat hij de foto stuurt maakt zij er een schermopname van.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Volgers schrikken enorm bij het zien van Mark Gillis: ‘Wat is er met hem gebeurd?’

Juicechannel deelt dan ook het schermopname in Instagram Stories. ,,Voordat we weer als reactie krijgen ‘photoshop’. Hier een schermopname van het gesprek.”