Frans Duijts laat weten nooit te klagen te hebben: ‘Ze vonden me een knuffelbeer’

Frans Duijts laat weten nooit te klagen te hebben: ‘Ze vonden me een knuffelbeer’

De Nederlandse zanger Frans Duijts heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan door maar liefst veertig kilo af te vallen, wat een indrukwekkende prestatie is.

Ondanks zijn plezier in zijn nieuwe uiterlijk, bekent Duijts dat hij eerder ook geen gebrek had aan vrouwelijke aandacht. Zijn recente openhartigheid volgt op de documentaire over André Hazes junior uit 2022.

Frans Duijts gesloopt in programma: ‘Dikke patser, ben je gek geworden ofzo?’

In een interview, heeft Duijts, die bekend staat om zijn liefde voor een drankje, zijn recente openheid laten blijken.Vertelde aan weekblad Story dat hij in het verleden regelmatig liters Bacardi dronk. Soms stond hij zelfs onder invloed op het podium. Dit gedrag beschreef hij als een gevoel van onoverwinnelijkheid, waarbij hij zei: “Je denkt dat je alles aankan, en dat je je alles kunt veroorloven.”

De zanger, die bekend staat om zijn liefde voor snackbarlekkernijen zoals shoarma en bitterballen, gaf dit interview aan weekblad Story.Frans Duijts heeft ooit een gewicht van ongeveer 140 kilo gehad, maar na een gastric sleeve-operatie, een ingreep om de maag te verkleinen, is hij bijna 40 kilo afgevallen.
Hij lijkt zijn nieuwe gewicht te behouden, maar onthulde in de Telegraaf dat zijn vrouw niet van magere mannen houdt en hem liever niet verder ziet afvallen.

Frans Duijts krijgt de volle lading: ‘Jij bent de realiteit volledig verloren’

Zelfs toen hij zwaarder was, herinnert hij zich dat hij altijd populair was bij vrouwen. Hij zegt: “Sowieso heb ik nooit te klagen gehad over weinig aandacht van vrouwen toen ik te zwaar was. Ze vonden me een knuffelbeer”

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’

Duijts benadrukt dat hoewel hij af en toe nog geniet van een rum of een snack, hij niet meer excessief eet en drinkt zoals voorheen.

Frans Duijts heeft spijt: ‘Dat zou ik nu niet meer laten gebeuren’

Ondanks dat hij sinds 2019 zijn eigen drankhandel, 5 O’clock, in Tiel runt, blijft hij professioneel verbonden met drank.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’
Scroll naar boven