Frans Duijts krijgt flink wat bagger over zich heen: ‘geen enkele vorm van gelijkheid’😣😲

Op Instagram is er een discussie ontstaan over een gesprek van Frans Duijts en zijn dochter Jolanda. Dochter Jolanda spreekt haar vader met u aan.

In een screenshot van een Whatsapp-gesprek met zijn dochter valt te lezen dat Jolanda hem een vraagt stelt. “Mag ik morgen uw chauffeur zijn? Voor uw interview in Papendrecht?”

Frans vervolgens: “Hahaha heb je de pas al binnen dan?” Dochter Jolanda laat weten dat de pas vandaag binnen is gekomen.

“Jeetje… Kleine meisjes worden groot”, schrijft Frans bij het screenshot. “Je weet dat het ooit gaat gebeuren dit soort vragen. Toch wel trots op mijn meisje.”

Een volger geeft aan het mooi te vinden dat zijn dochter hem met ‘u’ aanspreekt. “Hoe mooi dat ze dat zegt uw, ook wij moeten onze ouders met uw aanspreken.”

Zanger Frans geeft aan dit zelf ook mooi te vinden. “Ja, vind dat wel een soort van respect.” Andere volgers vinden het belachelijk.

“Belachelijk, getuigd van geen enkele vorm van gelijkheid. Een kind hoort zijn ouders nooit aan te spreken met u”, schrijft iemand bijvoorbeeld.

Een ander: “Frans, mijn dochters zeggen ook geen ‘u’ tegen mij en mijn man maar hebben wel respect voor ons… Dus dat kan ook.”

Frans reageert op de kritiek. “Nou vind ik dat een kind ouderen met respect moet behandelen! En jij mag daar zeker anders over denken! Dat is zo mooi van mens zijn.”

Over de auteur

Scroll naar boven