Volgende domper voor Donny Roelvink: ‘Alsnog niet het einde van de wereld’😲😫(3 minuten lezen)

Volgende domper voor Donny Roelvink: ‘Alsnog niet het einde van de wereld’😲😫(3 minuten lezen)

29 januari 2023 Uit Door Media Feitjes

Als er iemand veel pech heeft dan is het Donny Roelvink wel, de jongste zoon van Dries krijgt de ene na de andere domper te verwerken.

Vorig jaar raakte hij betrokken bij een auto ongeluk tijdens het opnemen van een fitnessvideo. Een vriend reedt per ongeluk over Donny heen.

Nog niet zo heel erg lang geleden liet hij op Instagram weten dat hij teelbalknker had en gelijk geopereerd moest worden.

15 December, Een dag die vol stond in het teken van “positiviteit”. De kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering zeven van Special Forces VIPS. En dan hoor je opeens dat je teelbalknker hebt…”

“Binnen 24 uur een plan van aanpak maken en nu lig ik hier. Na het horen van een positieve CT scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaai ingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan.”

Vorige week was er nog meer pech want toen ging hij door zijn rug, gelukkig is dat goed afgelopen en gaat hij weer sporten.

Nu heeft hij alleen nog een flinke domper te verwerken gekregen want op Instagram laat hij weten dat hij zijn paspoort kwijt is en dus niet kan vertrekken naar Dubai.

Donny vertelt in zijn Stories op Instagram dat zijn jaar nu al “vol verrassingen” heeft gezeten. In plaats van zondag vertrekt hij nu dinsdag. “Alsnog niet het einde van de wereld, hè? Altijd positief blijven denken.”


ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Marco Borsato en Leontine Ruiters weer een stel? ‘Liefde is heel erg diep’😲🤔
Share on Facebook Share on WhatsApp