Zeer verrassende update over André Hazes en Monique Westenberg: ‘Dré achterdochtig’😱😲

Nadat Nederland de kiekjes zag van André Hazes en Monique Westenberg in de Verenigde Staten, draaide de geruchtenmolen op volle toeren.  

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer komt nu toch wel met een verrassende update over de volkszanger en Monique Westenberg.

“Van alle kanten krijg ik te horen dat het tussen André en Monique toch echt bij een vakantieliefde is gebleven”, schrijft Yvonne in haar Stories op Instagram.

De liefde tussen de zanger en de blondine lijkt hier in Nederland weer bekoeld te zijn. “Het begon met de foto’s in de Privé die uitlekten, waar Dré achterdochtig over was.

Hij dacht dat Monique hierachter zat en nam afstand. Sindsdien is het eigenlijk niet echt meer goed gekomen”, zegt Yvonne.

De zanger wordt nog maar weinig gespot bij de woning van Monique en de nacht daar doorbrengen lijkt nu toch echt verleden tijd.

Monique zou wel nog te zien zijn in de documentaire over het leven van de zanger en daarin zou er wel gesproken worden over een relatie.

“Maar de inhoud van de docu schijnt continu te veranderen. Ik denk persoonlijk dat ze de docu nu zo knippen dat ze de relatie in het midden houden.

André heeft op dit moment even geen interesse meer in een liefdesrelatie met Monique”, besluit Yvonne Coldeweijer.

Over de auteur

Scroll naar boven