Donny Roelvink baalt van uiterlijk en ondergaat bijzondere transplantatie!😲🙏

Enige tijd geleden raakte Donny Roelvink betrokken bij een zeer ongelukkig 0ngeval. Gelukkig herstelde hij goed en snel.

We heeft hij een schaafwond opgelopen met als gevolg dat hij nu een stukje van zijn baard mist, iets waar hij van baalt want zijn uiterlijk is belangrijk voor hem.

Begin juni wilde Donny een fitnessfilmpje voor Instagram opnemen, echter ging dat niet helemaal volgens plan.

Zijn beste vriend trapte per ongeluk op het gaspedaal in plaats van de rem en Donny werd overreden. Uiteraard paniek.

Met vijf gebroken ribben en een klaplong belandde Donny in het ziekenhuis. gelukkig had hij geen hersenschade opgelopen.

Wel heeft hij tot de dag van vandaag nog met schaafwonden te maken in het gezicht. ,Herinneren jullie je nog dat ik hier een ongelooflijk groot gat had zitten?”, zegt hij in een filmpje op Instagram.

,,Ik had dus een schaafwond opgelopen door mijn ongeluk en die baard groeit niet goed terug.” In het filmpje wijst hij naar zijn baard.

Zijn baard is belangrijk voor hem en dus besloot hij een bijzondere behandeling te ondergaan, dit om zijn volle baard weer terug te krijgen.

Hij klopte aan bij Global Hair om een behandeling te ondergaan. ,,Sinds ik die V6-behandelingen aan het pakken ben, is die er gewoon bijna volledig weer. Top!”

Scroll naar boven