Donderwolken boven huwelijk Nicolette en Bas : Affaire met deze bekende voetballer?😲😫

Sinds 2015 zijn Bas Smit en Nicolette van Dam getrouwd en het gelukkige koppel is dan ook al jaren niet meer van social media te denken.

Nederland heeft Bas leren kennen via de bekendheid van zijn vrouw en hij blijkt een echte ondernemer. Zo houdt hij zich met diverse zaken bezig, waaronder een rosémerk. 

Bas krijgt de laatste tijd veel kritiek op zijn zaken en de ondernemer wordt dan ook veel besproken bij diverse juicekanalen.

Hun relatie is altijd gespaard gebleven, echter nu niet meer want Yvonne Coldeweijer komt namelijk even om de hoek kijken.

Coldeweijer houdt zich de laatste tijd voornamelijk bezig met vreemdgaande mannen en het kapotmaken van relaties.

Dit keer gaat het alleen niet om een man die een scheve schaats gereden zou hebben maar om Nicolette van Dam.

Op Instagram kwam in een reeks vragen over bekende Nederlanders kwamen de namen van het stel voorbij. Hierbij werd gevraagd of Nicolette het met Mephis Depay ‘doet’.

De vraag van een ‘spion‘: “Of Bas het af en toe met mannen doet en Nicolette met Memphis Depay?” Het antwoord van Yvonne:

Het gerucht over Bas Smit heb ik al heel vaak gehoord. Maar er is nog nooit iemand gekomen met een concreet verhaal of bewijs.

Nicolette met Memphis, hahahaha, dat gaat over een tijd geleden. I’m gonna say ‘definitely true’!” Wanneer we de archieven induiken over Nicolette en Memphis zien we verschillende titels uit 2015 opduiken.

Hierin wordt er gesproken over zwaar weer in de relatie met Bas, de aanleiding is een Tweet van Nicolette waarin ze een kiekje van Memphis heeft geplaatst.

Over de auteur

Scroll naar boven