Roy Donders deelt behoorlijk intiem gezondheidsprobleempje met de buitenwereld!

Roy Donders deelt behoorlijk intiem gezondheidsprobleempje met de buitenwereld!

Naast zijn drukke handelsactiviteiten deelt Roy Donders, alias de ‘Stylist van het Zuiden’, zijn leven als toegewijde vader via zijn YouTube-kanaal.


Op zijn kanaal plaatst hij wekelijks vlogs waarin hij zijn avonturen deelt. In zijn meest recente vlog neemt Roy de kijkers mee op een nieuwe en nogal onthullende reis.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Het onderwerp van deze keer is een persoonlijke gezondheidskwestie: hij vermoedt dat hij een s0a heeft en deelt openhartig: ”Mies (zijn vriendin) denkt dat ik herpes heb!”

In deze vlog van dertien minuten neemt Roy zijn publiek mee op huizenjacht met Michelle en toont hij hoe ‘Mies’ een nepbruiner behandeling ondergaat.

Hij onthult zijn bezorgdheid over een onaangename verrassing tussen de schoonheidsbehandelingen door.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Hij deelt mee: ”Ik heb er crème opgedaan, want volgens mijn schatje heb ik een koortslip. Mies denkt dat ik herpes heb.”

HoewelHet is duidelijk dat hij een witte substantie op beide hoeken van zijn mond heeft aangebracht, maar het is onduidelijk welke crème hij precies heeft gebruikt.

Roy heeft hierover het volgende te zeggen: ”Eigenlijk hoefde het maar aan een kant, maar ik heb maar beiden gedaan. Want ge wit maar nooit.”

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

De persoonlijke onthullingen in de vlog van Roy onthullen een andere kant van zijn leven, waarbij hij niet alleen aandacht besteedt aan uiterlijke schoonheid, maar ook open is over persoonlijke gezondheidskwesties.

Scroll naar boven