Monique Westenberg krijgt felle kritiek van andere moeders: ‘Beetje domme actie dit’😱😲

Momenteel boffen we ontzettend van de heerlijke temperaturen in ons kleine landje, de zon laat zich volop zien.

Veel Nederlanders zijn op vakantie in het buitenland maar ook heel veel mensen genieten van het prachtige weer in eigen land.

Gisteren was het wederom een prachtige zonnige dag en dus besloot Monique Westenberg heerlijk te gaan varen over de Vinkeveense Plassen.

Uiteraard ging zoonlief Dré mee en ook voor hem was het genieten. Met dit mooie weer willen de meeste kinderen niets liever dan plonzen in het water.

Bij het naderen van een brug besluiten ze even te stoppen met varen. Tijd voor wat actie en dus klimt Dré op de hoge brug en springt er vanaf.

De kans is toch wel heel groot dat het gros van alle moeders hun kinderen aanspreken wanneer zij van een brug willen springen, Monique noemt haar zoon in ieder geval een held.

Monique kan dan ook rekenen op ontzettend veel commentaar bij het filmpje van haar zoon die van de brug naar beneden springt.

Bij de video van de sprong die Monique op Instagram heeft geplaatst komen al heel snel reacties van meerdere moeders.

,,Wil je hem alsjeblieft niet meer van een brug af laten springen? Wij kennen iemand die kwam in een fiets terecht en verdronk”, reageert een volger.

Veel andere volgers zijn het er mee eens. ,,Helemaal met je eens. Beetje domme actie dit”, zegt iemand. En een ander: ,,Ik heb zelf een boot en waarschuw zoveel jongeren.”

Scroll naar boven