Vrouw wil dolgraag een kindje van haar 61 jaar oudere echtgenoot

Vrouw wil dolgraag een kindje van haar 61 jaar oudere echtgenoot

Ongeacht het leeftijdsverschil van 61 jaar liep Miracle Pogue, een 24-jarige vrouw uit Starkville, Mississippi, VS, door het gangpad met haar 85-jarige echtgenoot Charles Pogue.

Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jongere partner in 2019 toen ze elkaar tegenkwamen in een wasserette. Hun vriendschap bloeide al snel op.

In februari 2020 vroeg Charles Miracle uiteindelijk ten huwelijk nadat hij zijn gevoelens had toegegeven, en ze stapten in juli 2022 in het huwelijksbootje.


Miracle heeft aangegeven dat het haar wens is om twee kinderen met hem te krijgen, omdat ze hoopt een nieuwe generatie voor de tachtigjarige te creëren die momenteel geen kinderen heeft.


In een interview gepubliceerd door Daily Mail onthulde Miracle, van Nigeriaanse afkomst, dat ze wist dat hij ouder was toen hun vriendschap begon, maar niet zijn exacte leeftijd op dat moment.


De verpleegster merkte op dat toen ze zijn echte leeftijd ontdekte, het al een paar maanden later was en ze al gevoelens voor hem had.

”Toen besefte ik dat ik te diep zat, maar dat besef kwam pas een paar maanden later toen ik al gevoelens voor hem had. Hij was mijn baby en ik wilde hem niet kwijt.”

”Dat ontdekte ik tijdens ons gesprek,” zei ze.

Toen we elkaar naar onze geboortedatum vroegen, antwoordde hij dat hij in 1937 was geboren.

Ik heb nooit geprobeerd zijn leeftijd te raden. We wilden gewoon zien hoe het ging.’Ik heb geen idee of hij 100 of 55 is,

maar dat maakt me ook niet uit. Ik vind hem gewoon leuk zoals hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was omdat hij er zo goed uitziet. Hij is altijd zo actief en energiek…”

Naar verluidt steunden de 45-jarige moeder, Tamika Phillips, en de 72-jarige opa, Joe Brown, hun relatie vanaf het begin, nadat ze hadden gezien hoe gelukkig Charles haar maakte, verklaarde de jongedame.

Het was echter moeilijk om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen. Afgezien van mensen die hen in het openbaar verwarren met een vader en dochter, krijgt Miracle negatieve aandacht van trollen. Ze staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.

Scroll naar boven