Dochter Linda de Mol woest over verzoening met Jeroen’

Als we de geruchten mogen geloven zou Linda de Mol momenteel druk aan het uitzoeken zijn of ze de relatie met Jeroen Rietbergen een nieuwe kans wil geven.

Nederland is hier uiteraard verbaasd over, maar de dochter van Linda de Mol, Noa, nog veel meer. Noa verbak het contact direct met Jeroen nadat hij zijn misdragingen bekende.

Naar verluidt zou Noa ook geen contact meer met hem willen, zelfs niet als haar moeder besluit hem toch nog een kans te geven.

In het prachtige Gooi wordt Jeroen Rietbergen steeds vaker gespot bij de villa van Linda. Verschillende mediakanalen spraken hier dan ook over.

Vrij snel nadat er verhalen gingen over Jeroen bij de villa van Linda, kwam er een ontkenning van Xenia Kaspers, de manager van Linda. Zij liet weten dat er geen sprake is van een relatie.

Een bekende van Linda laat weten dat dat inderdaad klopt. ,,Van een relatie is nog geen sprake. Met nadruk op nóg”, vertelt de bekende in weekblad Story.

,,Wat Linda aan haar directe omgeving heeft laten weten, is dat ze wil kijken of ze een relatie met Jeroen een nieuwe kans wil geven. Oftewel, wat is er over van hun liefde voor elkaar en is er nog genoeg vertrouwen?”

Mocht Linda hem toch opnieuw een kans gaan geven dan zal dat voor een hoop weerstand gaan zorgen bij dochter Noa.

Weekblad Story laat weten dat Noa de beweegredenen van haar moeder niet kan plaatsen. Mensen in de omgeving van Noa begrijpen dat maar al te goed.

Noa was woest toen Jeroen bekende dat hij zich had misdragen achter de schermen bij The Voice of Holland.

Noa verbrak toen direct het contact met Jeroen, dit terwijl ze vanaf het allereerste moment het ontzettend goed kon vinden met hem.

Linda vertelde eerder al in het weekblad dat de allereerste ontmoeting tussen Jeroen en haar kinderen best spannend was.

Voor Linda was het ontzettend belangrijk dat ze de goedkeuring zou gaan krijgen van haar kinderen, echter kan ze dit keer de goedkeuring van Noa wel vergeten.

De zoon van de blondine, Julian zou hebben aangegeven dat hij er geen moeite mee zou hebben als zijn moeder Jeroen weer een kans zou geven.

,,Hij en Jeroen hebben, juist vanwege de muziek, een speciale band”, aldus de bekende. ,,In het begin was hij echt heel boos op Jeroen, maar hij vindt ook dat iedereen een tweede kans verdient.”

Over de auteur

Scroll naar boven