Ga jij binnenkort weg? Deze plekken moet je bezichtigen!

Colombia 1024x576 1
Automatische concepten

Wil je de tekst niet lezen, check dan deze video. Hier komt alles in voor. 

Nummer 5: Het bamboebos, Japan. Gezellig genesteld in het landelijke district Arashiyama, aan de rand van Kyoto, Japan, heeft dit bamboebos het meest pittoreske pad dwars erdoorheen. Er heerst hier een gevoel van meditatieve harmonie, een gevoel dat dit de meest exclusieve reisbestemming maakt.

Nummer 4: Socotra-eiland, Jemen. Dit buitenaards ogende land herbergt bijna 800 zeldzame soorten flora en fauna en planten die wel 20 miljoen jaar oud zijn. Bezoek deze bijzondere bestemming als je op zoek bent naar iets anders, want dat is precies wat je zoekt.

Nummer 3: Ithaa Undersea Restaurant, Malediven. Hoe vaak gaat u uit eten in een restaurant dat zich 5 meter onder de zeespiegel bevindt? Heeft u zich ooit voorgesteld dat u tijdens uw diner zou genieten van een panoramisch uitzicht op koralen en het exotische zeeleven?

Nummer 2: Busan, Zuid-Korea. Busan is een bloeiende, levendige stad aan de kust van Zuid-Korea. Zuid-Korea staat misschien niet bekend om zijn relaxte levensstijl en gemoedelijke cultuur. Maar in Busan heerst er beslist een gelukkig gemak in het dagelijks leven.

Nummer 1: Cartagena, Colombia. Cartagena is een echt juweeltje voor iedereen die een bezoek brengt, gelegen aan de Caribische kust van Colombia en vol met restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden.

Scroll naar boven