Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Je ziet tegenwoordig vaak stellen met een groot leeftijdsverschil. Meestal zijn het oudere mannen die jongere vrouwen daten, maar er zijn ook uitzonderingen.


“Ze is perfect voor mij,” zegt de 27-jarige Devon Aubrey, die een relatie heeft met de 74-jarige Kathy Jenkins. Het stel is zelfs van plan om te trouwen.


Kathy is met pensioen en werkte vroeger als serveerster, terwijl Devonian op de laagste positie werkt bij Walmart.


Eerst schreef Devon dat ze elkaar online ontmoetten. Pas na 4 maanden correspondentie ontmoetten de geliefden elkaar voor het eerst.


Tijdens die eerste echte ontmoeting herinnert Devon zich dat hij Katy leuk vond. Hij vond dat ze er beter uitzag dan op de foto.


De man was bang dat hij Jenkins niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte sprak: “Ik dacht dat je langer was” – merkte Cathy echter meteen op. Er ontstond echter meteen wederzijdse sympathie.

Katie en Devon besloten ondanks hun leeftijdsverschil een romantische relatie op te bouwen. Ze schamen zich nergens voor, zelfs niet voor de veroordeling van de samenleving.

In eerste instantie dacht de moeder van Devon dat haar zoon een grapje maakte toen hij over leeftijd sprak.

Over het algemeen waren de Jenkins-kinderen positief over hun geliefde moeder en haar nieuwe lover. Slechts één dochter was tegen hun relatie.Omdat Devon veganist is, wordt vaak aangenomen dat Katie rijk is en daarom een jonge minnaar heeft, maar op financieel gebied is ze verre van super. “We maken geen ruzie, we lossen alle problemen op zonder te schreeuwen, met behulp van een gesprek. Ze is zeer ervaren en leert me”, zegt Devon. “Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn,” geeft ze aan.Kathy, een openhartige 74-jarige, deelt haar verhaal.

Ze is van mening dat wanneer je van iemand houdt die ouder is, je bereid moet zijn risico’s te nemen en te doen wat je gelukkig maakt.

Scroll naar boven