Tijd om goed na te denken: Weet jij welke kant de bus op gaat?🤔😣

Een dag heeft maar 24 uur en dus staan we meestal op het standje automatische piloot. Om even aan de dagelijkse routine te ontsnappen is het heerlijk om af en toe eens een raadsel, puzzel of wiskundesom op te lossen.

Het is belangrijk dat we scherp blijven en dus is het noodzakelijk om het brein te stimuleren en te prikkelen.

Online zijn er ontelbaar veel uitdagingen te vinden, voor jong en oud, van makkelijk tot zeer moeilijk. Een uitdaging dat steeds populairder wordt is de optische illusie, kunstenaars creëren deze illusies om je te laten denken dat je iets heel anders ziet dan dat er werkelijk is.

Vandaag hebben wij zo’n uitdaging voor jullie, het lijkt heel makkelijk maar geloof ons, je raakt al snel in de war.

Om de ware betekenis van dit beeld te begrijpen moeten de meeste mensen meestal eerst naar het antwoord kijken. Op onderstaande afbeelding is een Amerikaanse schoolbus te zien en onze vraag aan jullie is: Welke kant gaat de bus op?

Enig idee wat het juiste antwoord is? Hieronder onthullen we het antwoord!

Het juiste antwoord: De bus gaat naar links. Nou vraag je jezelf misschien af….naar links? Doordat we de deuren van de bus niet kunnen zien op de afbeelding, betekent dit dat ze aan de andere kant zitten. In Amerika zitten de deuren van een bus aan de rechterkant dus vandaar gaat

Over de auteur

Scroll naar boven