Donderwolken boven relatie: Daisy Piras haalt keihard uit naar Luca Borsato!😲😱

Er gaan momenteel hardnekkige geruchten door de wandelgangen over Luca Borsato, Naar verluidt flirt hij er op los met andere dames en stuurt hij pikante foto’s.

De vriendin van Luca, Daisy Piras leest uiteraard alle verhalen op social media en haalt nu op haar Instagram-account hard uit naar Luca.

Luca en Daisy zijn al eventjes samen met elkaar en leken een gelukkig stelletje. Het blijkt nu alleen dat hij met andere dames aan het flirten is.

,,Nu is er een dame die mij lange gesprekken heeft laten lezen… Hij vertelt daarin dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie, omdat hij niet goed met zijn vriendin kan praten”, meldde Yvonne Coldeweijer.

De roddelkoningin vertelde dat het niet alleen bij een gesprekje bleef. De zoon van Marco Borsato zou zelfs naaktfoto’s hebben verstuurd.

Afgelopen weekend was Daisy Piras wel even toe aan wat afleiding en dus besloot zij een festival te bezoeken.

De vraag is alleen of zij haar gedachten even op zij kon zetten, volgens ons is dat niet helemaal gelukt en bleven de verhalen door haar hoofd spoken.

Op Haar Instagram zien we namelijk beelden van Daisy waarin te zien en te horen is dat ze druk is met karaoke. Is ze nou aan het zingen over haar relatie met Luca?

Uit volle borst zingt Daisy het nummer ‘Ik leef niet meer voor jou’ van haar schoonvader Marco Borsato. Niet veel later deelt ze ook nog een veelzeggende quote, die óók over Luca lijkt te gaan.

,,De moeilijkste pil die ik dit jaar heb moeten slikken, was leren dat hoe goed je ook voor iemand kunt zijn, hoeveel je ook van ze houdt, dat ze je de rug kunnen toekeren”, zo luidt de quote.

Vorige week werd ook bekend dat het stel helemaal niet samenwoont. ,,Sterker nog, hij woont sinds begin dit jaar gewoon bij Marco in Alkmaar”, schreef juicekanaal Realityfbi op Instagram.

,,Dit kan ik stellig brengen naar aanleiding van een gesprek met iemand die dichtbij hem staat.”

Scroll naar boven