Ex vriendin van Luca Borsato krijgt opnieuw vieze sneer van Sander van Betten!😱😡

Het ex-vriendje van Erica Meiland, detective Sander van Betten, deelt opnieuw een harde sneer uit naar de 23 jarige Daisy Piras.

Maandag maakte Daisy bekend dat zij en Luca Borsato een punt achter hun relatie hebben gezet. Daisy en Luca hopen de breuk in alle rust te kunnen verwerken.

In haar Stories plaatst Daisy de tekst: “Stel je voor: je bent een volwassen man en je gedraagt je zo zielig.” Ze doelt hierbij op een opmerking van Sander.

Nog niet zo lang geleden besloot de ex van Erica ook al te reageren onder een groepsfoto van De Alleskunners Vips.

Onder het Instagram bericht van Shownieuws reageerde Daisy gekscherend met: “Fijne foto dit.” Waarop Sander te kennen gaf niemand op de groepsfoto te kennen…

Gisteren kwam dus het bericht naar buiten dat Daisy en Luca geen koppel meer vormen en dus besloot van Betten opnieuw een reactie te plaatsen bij de oude correspondentie onder de groepsfoto.

“Ach meissie, is het uit? Gek hè”, schrijft Sander cynisch. Daisy vond deze reactie te ver gaan en dus besloot ze hier op te reageren op haar eigen Instagram.

Afgelopen week kwam Yvonne Coldeweijer met het bericht dat Luca Borsato niet trouw is geweest aan zijn Daisy. Het stel woont pas twee maandjes samen.

”Luca is in juni gaan samenwonen met zijn Temptation Island-vriendin Daisy. Hij gaf toen aan dat de appel wél ver van de boom valt en hij nooit zou vreemdgaan…”

Je voelt hem waarschijnlijk al aan komen. Yvonne Coldeweijer vervolgt: “Nu is er een dame die mij lange gesprekken heeft laten lezen…

Hij vertelt daarin dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie. Dat komt doordat hij niet zo goed met zijn vriendin kan praten.”

De gesprekken gaan niet heel veel later een andere kant op, zeg maar meer sexu**l getint. Yvonne plaatst de gesprekken niet online maar wil er wel iets over zeggen.

Coldeweijer zegt: ”Toen Luca een slijmerige post maakte op Instagram dat hij ging samenwonen met Daisy ontving de spion datzelfde moment ‘foto’s van zijn slungel’ van hem in haar DM.

Suprise, suprise. Valt de appel toch niet zó ver van de boom. Omdat het toch wel steamy werd hier en daar en de spion zich schuldig voelde stuurde ze een bericht naar Daisy.”

Vervolgens laat de roddelkoningin een gesprek aan haar volgers zien tussen de desbetreffende dame en Daisy. Coldeweijer vervolgt:

”Daisy reageerde niet echt verbaasd. het ziet ernaar ujit dat ze hem daar vaker op heeft betrapt. Oopsss.”  “Oh thanks, welke gym? Ik geloof het direct, dat doet ‘ie vaker…”

Scroll naar boven