Connie Breukhoven zet dochter en kleindochter online voor schut.😱😲

Connie Breukhoven is ook de jongste niet meer en daar zij niet achter de geraniums wil zitten besluit ze haar leven maar te filmen en te delen met Nederland. Op haar Instagram account plaatst zij de filmpjes.

Op het verjaardagsfeestje van Martien besloot zij ook te filmen, terwijl Martien aan zijn genodigden had laten weten dat dat niet was toegestaan.

Nog niet zo heel lang geleden ging Connie mee naar paardrijles, kijken bij haar kleindochter. Eenmaal aangekomen op de parkeerplek begint Connie gelijk met het filmen, haar dochter en kleindochter waren hier niet blij mee.

Connie haar kleindochter laat duidelijk weten dat ze niet gefilmd wil worden en plaats op een gegeven moment haar hand dan ook voor haar gezicht.

Connie heeft daar echter maling aan en blijft door filmen. Tegen haar dochter maakt ze vervolgens een gemene opmerking:

“Oh kijk eens even, hé! Mama is ook even je haar even helemaal aan het doen. Heb je je eigen haar niet gedaan? Hahahaha. Nee, hè? Als je kind er maar goed uitziet.”

Vervolgens klimt haar kleindochter op het paard. Ze heeft dan nog geen woord gezegd tegen haar continu filmende oma. “Ja, nou, daar gaat ze hoor. Hooo. Ben je zenuwachtig? Soraya?”

Kleindochter reageert op niets wat oma zegt en is duidelijk geïrriteerd. Connie zegt dan ook geprikkeld: “Nee, ik krijg amper een woord van je… Lekker een tijd in de auto gezeten en nou draait ze d’r kont naar me toe. Hallo! Hahahaha.” Connie plaatste de beelden online maar heeft het al weer snel verwijderd.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven