Monique Westenberg over comeback Andre: ‘Hij was voorheen al dagen niet te harden’🙏😥(3 minuten lezen)

Monique Westenberg over comeback Andre: ‘Hij was voorheen al dagen niet te harden’🙏😥(3 minuten lezen)

11 maart 2023 Uit Door Media Feitjes

Vele fans leefden lang uit naar de comeback van André Hazes en afgelopen vrijdag was het na lang wachten, eindelijk zo ver.

Op Instagram heeft Monique Westenberg een bericht geplaatst over de comeback van haar ex-verloofde. Ze laat weten ontzettend trots te zijn.

Na ruim anderhalf jaar verscheen de zanger afgelopen vrijdag op het podium tijdens het eerste Holland Zingt Hazes-concert in de Ziggo Dome.

Bij een aantal foto’s schrijft Monique op haar Instagram-account: ,,Na anderhalf jaar geen podium, geen publiek,

geen stress en geen drank is daar het moment waar hij de afgelopen maanden mentaal keihard naartoe heeft geleefd en gewerkt.”

,,Dit keer zonder stress, maar met gezonde spanning en uitkijkend naar het publiek en het applaus dat hij zo gemist heeft.”

,,Waar hij voorheen al dagen niet te harden was en er tegenop keek als een gek, heeft dat nu plaats gemaakt voor kalmte, plezier en enthousiasme. Ik ben f*cking trots op deze gozer”, schrijft ze op Instagram.

In september 2021 stond de zanger voor het laatst op het podium. Het management liet weten dat de zanger te kampen had met een burn-0ut.

De zanger liet oktober vorig jaar op zijn social media weten dat hij ‘in de meest donkere periode van zijn leven’ zat.

,,Veel verslavngen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslavng om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken”, schreef André toen.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Volgers schrikken enorm bij het zien van Mark Gillis: ‘Wat is er met hem gebeurd?’