Collega-medium vertelt een wel heel bizar verhaal: ‘Jomanda wil een BABY met mij’😲😱

Robbert van den Broeke is een medium en laat weten in zak en as te zitten. Zo laat hij weten dat Jomanda verliefd op hem is geworden.

Het is inmiddels alweer 13 jaar geleden dat Jomanda naar canada vertrok. Het medium besloot daar een nieuw leven op te bouwen.

Jomanda wilde absoluut niet meewerken aan de documentaires die over haar gemaakt zijn, echter kwam er wel iets positiefs op haar pad.

Ze kwam in contact met Robbert van den Broeke, een collega medium. Volgens deze Robbert is Jomanda tot over haar oren verliefd op hem.

Als we Robbert mogen geloven wil Jomanda door hem haar werkzaamheden weer gaan oppakken en zelfs een toekomst met hem opbouwen.

Daar blijft het niet bij, naar eigen zeggen zou Jomanda zelfs met hem willen trouwen en een kleintje verwekken. Robbert nam contact op met weekblad Privé.

,,Ik weet niet hoe lang ik dit nog volhoudt”, begint Robbert. ,,Ik ben zo langzamerhand aan het einde van mijn Latijn. Daar komt bij dat Jomanda wensen en verlangens heeft waaraan ik niet aan kan voldoen.”

Robbert valt op mannen en heeft dus absoluut geen gevoelens voor zijn 32 jaar oudere jeugdheldin. ,,Het contact tussen Jomanda en mij is in de afgelopen maanden zo intens en intiem geworden,

dat ze verliefd op me is geworden en daar totaal geen geheim van maakt”, legt hij uit. ,,Jomanda wil dat ik naar Canada kom om bij haar te gaan wonen en met haar te trouwen.”

Naar verluidt zou Jomanda al van alles geregeld hebben en liggen de papieren voor een huwelijk al klaar bij de notaris.

,,Ze vertelde me dit voor het eerst nadat ze vanuit boven beelden had doorgekregen van twee ringen die in elkaar schoven. Ik was stomverbaasd.

Ik wist ook niet hoe ik daarop moest reageren. Ik ging ervan uit dat Jomanda wist dat ik meer van de mannen dan van de vrouwen ben.”

Hij besloot Jomanda duidelijk te maken dat hij echt op mannen valt. ,,Het was alsof het niet tot haar was doorgedrongen dat ik van mannen houd en niet van vrouwen.”

,,Jomanda zegt zelfs dat ze naar een baby van mij verlangt”, aldus Robbert. ,,Dat is onmogelijk. Niet alleen mijn geaardheid staat dat wat mij betreft in de weg,

maar ook het feit dat zij de zeventig al ruim is gepasseerd. Toen ik haar dat vertelde, zei ze dat ik me daarover niet druk hoefde te maken.

Over de auteur

Scroll naar boven