Verschrikkelijk: Geschrokken Chantal Janzen deelt beelden van horrorvakantie!😱😲

We zitten in hartje zomer, even geen werk en in de relax-modus. Veel mensen hebben de koffers gepakt en zijn voor een vakantie vertrokken naar het buitenland.

Op dit ogenblik hoeven we ons kleine landje niet te verlaten om de zon te zien, er is zelfs een hittegolf op komst deze week.

Chantal Janzen en haar gezin hebben ook vakantie en dus pakten zij hun koffers en vertrokken zij naar hun vakantieadres.

De blondine beleefde helaas een horrorvakantie. Het huisje waarin Chantal en haar gezin in verblijven is namelijk ontzettend smerig.

Op haar Instagram-account deelt ze geschrokken beelden van wat ze aantrof in het vakantiehuisje met haar fans en volgers.

De blondine laat weten dat zij en haar gezin in een vreselijk ‘vunzige villa’ hebben gezeten. De beelden liegen er dan ook niet om.

“En zo was iedere kamer, iedere hoek, plank, tafel, bed en apparatuur”, schrijft ze bij een video van het vieze huis in haar Stroies.

Ook deelt ze een foto van het ranzige nachtkastje van haar zoon. “Ach ja, je moet maar denken: de vorige huurders hebben wel een feestje gehad.”

Maar het kan nog erger. “En het bed van onze kleuter was nog viezer dan vies“, vervolgt ze bij een video van het bed van zoontje Bobby.

“Hier heb ik het zelfs nog eerst afgeveegd.” Chantal laat vervolgens weten dat ze van veel volgers nog veel ergere ervaringen binnen heeft gekregen.

“Maar, eerlijk is eerlijk, door het wachten buiten omdat je niet hier binnen wilde zitten, was ik er nooit achter gekomen dat ik dus heel goed kan jeu de boulen. Altijd iets goeds in iets stoms vinden, menskes!”

Over de auteur

Scroll naar boven