Chantal Janzen kent geen genade en haalt extreem hard uit naar zangeres: ‘Brandalarm’😲😱

De altijd goedlachse Chantal Janzen heeft op social media een zangeres finaal de grond ingeboord. De blondine vergelijkt de stem van de zangeres zelfs met een brandalarm.

Chantal is samen met haar gezin aan het genieten van een welverdiende vakantie. Naar eigen zeggen wordt ze in het hotel opgeschrikt door een heftig geluid.

“Net de paspoorten en portemonnees uit de kluis gepakt, want het brandalarm gaat af in het hotel”, schrijft Chantal op haar Instagram-account.

“Het blijkt uit het restaurant te komen, waar een zangeres een dappere poging doet om het nummer ‘Empire State of Mind’ van Alicia Keys te zingen”, vervolgt Chantal.

“Je weet wel, NEW YOOOOOOORK, NEW YOOOORK, NEW YOOHOOOOOORK.” Ze sluit af met: “Ze is er allang niet meer geweest, denk ik, want het doet echt pijn zo te horen. Heimwee vermoed ik.”

Vorige week gaf de presentatrice tijdens haar vakantie in een gehuurd huisje een update over de woning. Ze deelde geschrokken smerige beelden van het verblijf.

Chantal liet weten dat zij en haar gezin in een vreselijk ‘vunzige villa’ hebben gezeten. Haar fans en volgers konden meegenieten via Instagram.

Bij een video van het gore huisje schreef de blondine: “En zo was iedere kamer, iedere hoek, plank, tafel, bed en apparatuur.”

Ook het nachtkastje van haar zoon kwam voorbij in de video. “Ach ja, je moet maar denken: de vorige huurders hebben wel een feestje gehad”, schrijft ze er sarcastisch bij.

“En het bed van onze kleuter was nog viezer dan vies”, aldus Chantal Janzen bij een video van het bed van Bobby. “Hier heb ik het zelfs nog eerst afgeveegd.”

Ondanks alles probeerde toch positief te blijven: “Maar, eerlijk is eerlijk, door het wachten buiten omdat je niet hier binnen wilde zitten, was ik er nooit achter gekomen dat ik dus heel goed kan jeu de boulen. Altijd iets goeds in iets stoms vinden, menskes!”

Scroll naar boven