Caroline van der Plas boos en geraakt: ‘Dat wil ik nog wel een keer zeggen tegen mensen’😥🙏

Afgelopen dinsdagavond was Caroline van der Plas te gast in het programma HLF8. Van der Plas was erg emotioneel.

Wanneer er gesproken wordt over de bedre!gingen die ze de laatste tijden krijgt, zien we een erg emotionele van der Plas.

Caroline laat weten dat haar moeder in angst leeft en tevens geeft Caroline aan ‘zich niet vrij te voelen om te gaan en staan waar ze wil’.

Tijdens het gesprek aan tafel bij HLF8 laat Caroline weten dat er een aang!fte bij het OM ligt. ‘Op dit moment is het rustig. Ik krijg heel veel bagger over me heen hoor, maar niet met bedreig ingen.’

Of de bedrei gingen ooit zullen gaan stoppen, weet ze niet, helaas kan ze daar geen antwoord op geven. ‘Ik hoop het’, aldus Van Der Plas.

De hele situatie is niet alleen voor Caroline ontzettend heftig, maar ook voor haar moeder. ‘Die is heel bang. En dat wil ik ook nog wel een keer tegen mensen zeggen:

ook al is het een grap wat je doet, het heeft ontzettend veel impact op iemands leven’, laat Caroline weten. ‘En niet alleen op dat van mij, maar ook op dat van mijn kinderen en zeker van mijn moeder.’

Om haar veiligheid te waarborgen zijn er inmiddels maatregelen genomen, echter gaat Caroline er niet zoals vanouds op uit.

‘Dus nu doe ik dat weer, maar ik ga niet naar grote publieksevenementen en ik zal niet in Amsterdam even lekker over straat lopen’, vertelt ze terwijl haar stem breekt.

Van der Plas geeft aan dat ze vooral zo emotioneel is door de angst die haar geliefde moeder bij zich draagt.

‘Die vrouw is 83 jaar en is gewoon bang dat ze haar dochter verliest. Al die mensen die ook andere mensen bedreig en,

denk gewoon even na wat je doet. Het raakt me en ik word er ook gewoon boos van als ik het er weer over heb.’

Over de auteur

Scroll naar boven