Bronnen klappen uit de school: Villa André Hazes op Funda en Monique op straat!😱😲

Volgens verschillende bronnen zou Monique Westenberg de villa van haar ex-verloofde André Hazes moeten verlaten met zijn comeback.

Eerder deze week liet de volkszanger in een statement op Instagram weten in 2023 weer terug op het podium te gaan staan bij ‘Holland Zingt Hazes’. 

André schreef: “Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023.

Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is.” De zanger kan rekenen op veel reacties van familie, vrienden, kennissen en collega’s.

Ook Monique, de moeder van zijn zoon plaatste een reactie: “Trots op waar je nu staat en dankbaar voor de stap die je genomen hebt. Voor jezelf en onze kleine man! Zet je zoektocht vooral nog door.

Over bergen door de dalen… je zult de weg wel vinden!” Maar volgens verschillende bronnen zou de volkszanger niets meer met Monique te maken willen hebben.

Voor het luxe leventje van Monique is dit natuurlijk wel een dingetje. Rachel liet in het verleden al weten dat Monique haar zoon financieel leeg trekt.

Monique mag in hun villa blijven wonen en haar Range Rover blijven rijden. Ook krijgt ze alimentatie en ‘elke maand geld voor haarzelf.

André betaalt álles, alle uitjes en vakanties. Tot aan de werkster toe. André krijgt de hele dag tikkies gestuurd, voor alles wat hij dan weer moet betalen.

Volgens verschillende bronnen zou dit tot een einde komen met de comeback van André. De zanger heeft wel een oplossing voor Monique m.b.t een woning.

In Vinkeveen heeft de volkszanger namelijk nog een appartement van 77 vierkante meter. Haar buren zullen dan Rachel en Roxeanne worden.

Over de auteur

Scroll naar boven