Bibi Breijman vertelt over haar grootste angst: Verdriet is op afstand te voelen!😥🙏

Nadat het verhaal naar buiten kwam dat Bibi Breijman tijdens haar laatste zwangerschap was bedrogen door haart partner Waylon, bleef het lang stil.

Bibi Breijman heeft nu voor het eerst gereageerd op het vreemdgaan van Waylon. In een emotionele video vertelt Bibi over de ontzettend zware periode waar ze doorheen is gegaan.

In de video is een openhartige en emotionele Bibi te zien. Ze laat weten dat ze niet meer over straat durfde te gaan, bang dat ze zou verschijnen op de omstreden juicekanalen.

Voor Nederland maar helemaal voor Bibi was het een enorme schok toen naar buiten kwam dat Waylon haar had bedrogen.

Waylon besloot op Instagram het nieuws over zijn vreemdgaan te bevestigen. Op Vaderdag besloot Bibi toch iets te plaatsen, daarna bleef het vanaf haar kant muisstil.

Maar het moment is toch daar. In een emotionele YouTube video vertelt Bibi over het vreemdgaan van Waylon en wat deze periode met haar heeft gedaan.

,,Mijn eerste reactie was gewoon een shock en: dit kan niet, waar was ik? Wie ben jij? Vervolgens pleur je iemand het huis uit en dat lost helemaal niets van je vragen op en ook niet je verdriet”, vertelt Bibi.

Van buitenaf kwam er helaas ook veel negativiteit. ,,Dat vond ik misschien het moeilijkste, de meningen en de haat.”

Bibi was ontzettend boos, echter kwam ze met die woede niet veel verder. Ze besloot alle berichten uit te zetten omdat het haar veel pijn deed.

,,Ik durfde niet meer naar buiten”, legt Bibi uit. ,,Je denkt bij alles: ze gaan een foto van me maken en doorsturen naar een juice channel. Dan gaan ze weer een roddel verzinnen of iets lelijks over me posten.”

Ook voor Bibi en haar gezin gaat het leven ondanks alles gewoon verder en dus laat ze op Instagram weten dat ze deze nare periode achter zich laat en vooral vooruit gaat kijken.

,,Iedereen heeft zijn plasje kunnen doen en zijn gal kunnen druppelen over mijn verdriet, maar uiteindelijk blijft dit ook vooral mijn leven en blijven het vooral mijn keuzes”, aldus Bibi.

Scroll naar boven