De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Patty Brard dertig jaar jonger geworden!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Patty Brard dertig jaar jonger geworden!

In een openhartig gesprek met Libelle deelt Patty Brard haar ervaring met de maagverkleining die ze jaren geleden heeft ondergaan. Deze operatie heeft haar leven op een positieve manier veranderd.

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining: ‘bijna 30 jaar jonger geworden’

Ze beweert dat ze door haar gewichtsverlies bijna dertig jaar jonger is geworden. ‘Van de dokter moet ik me altijd afvragen: heb ik honger of ben ik gulzig?’

Patty Brard moet van de zender verdwijnen: ‘John de Mol moet tegen haar optreden’

Patty legt uit dat als je gulzig bent en toch te veel eet, je weet dat je diarree krijgt of ziek wordt, of allebei. Ze eet eerder te weinig dan te veel.

Stampvoetende Patty Brard vertoont divagedrag: ‘Ze MOEST een ander plek’

In haar gesprek met Libelle onthult Patty dat ze nog iedere ochtend met ‘verwondering’ naar haar spiegelbeeld kijkt. Ze zegt: ‘Sta ik voor de spiegel en denk ik:

Mega-schandaal: Hangt er een fikse schorsing boven het hoofd van Patty Brard?

Ze vertelt: “O ja, zó zie ik er tegenwoordig uit. Ik heb bijna honderd kilo gewogen.” Ze onderging de maagverkleining op het moment dat ze maar liefst 97 kilo woog.

Patty Brard (68) komt met ludieke actie om Eloise te steunen: ‘statement maken’

Op haar zestigste deed ze een test waarmee haar biologische leeftijd werd vastgesteld. Ze zei: “’74 was ik. Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden.”

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Patty voelt zich mooier dan voorheen: “Natuurlijk. Net als veel vrouwen vond ik het niet leuk om zo dik te zijn. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel.”

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Het is geen geheim dat Patty af en toe een bezoekje brengt aan de plastische chirurg, daarom beweren velen dat ze er zo uitziet.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

Hier is Patty duidelijk over: ‘Ik laat me maar een paar keer per jaar behandelen. De rest is een kwestie van goed smeren’, zo zegt ze.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’
Scroll naar boven